Speciaal voor feestjes of partijtjes heeft Het Erfgooierskwartier een aantal mooie, grote picknicktafels.

Reservering van tafel kost 5 euro voor Leden, € 7,50 voor niet leden per tafel. De plaats van de tafel is op het veld, of onder de boom. Elders is het niet meer mogelijk een tafel te reserveren.

LET OP: U kunt online GEEN picknicktafel reserveren, alleen ter plaatse in de speeltuin kan dit geregeld worden, dit i.v.m. de papieren agenda waarin de diverse reserveringen geregistreerd worden. Zo worden dubbele boekingen voorkomen.

Het is beperkt toegestaan eigen consumpties mee te nemen. Uitzonderingen zijn o.a frituur, alcoholische dranken, bederfelijke etenswaren als worst/kaas. Er bestaat een mogelijkheid een arrangement te bestellen a € 2,50 per kind (toegang, limonade, ijsje of chips, snoepje.
Klein afval mag in de container bij de uitgang.  Groot afval , (dozen en verpakkingen van cadeaus,  etensresten etc.) mee nemen. Vraagt u naar een afvalbak. Er wordt voor u een bon gemaakt bij de kraam. Aan het einde van de middag kan het eindbedrag  inclusief de kraamhuur afgerekend worden.
Bij slecht weer vervalt de reservering en hoeft u het bedrag van 5 euro niet te betalen. Belt u in geval van twijfel even met de speeltuin. 06-46652387 tussen 13.00 en 17.00 uur B.g.g. is de speeltuin gesloten.
Gaat de reservering niet door, belt u dan op tijd af!!
Het is niet toegestaan partytenten op te zetten. Natuurlijk wel een gezellig vlaggetje of slingers.
Ook hier geldt, alleen roken op het terras!
Kan limonade a 1ltr € 1,00, 2 ltr € 2,00, 5ltr € 5,00
Kan Koffie € 7,50  ± 10  kopjes
Kan Thee  € 5,00  ±  10 kopjes
Koek/ijs/snoepzakjes vanaf € 0,50